Recensies

Wij stellen het zeer op prijs als u na één van onze behandelingen een recensie op “Google Reviews” plaatst. Zo kunnen wij uit basis van deze informatie onze diensten en klantvriendelijkheid verbeteren. Uiteraard stellen wij het op prijs als u op of aanmerkingen aan ons overlegt, zodat wij onze dienstverlening nog beter kunnen afstemmen!

Hartelijk dank, Alexandra Matteman, Beautysalon Redlex.

Google Reviews van Beautysalon Redlex Amsterdam Noord. Klik op de afbeelding voor recensies

7 gedachten over “Recensies

 1. Hoi Alex, kind, buuf en ik zien er weer mooi uit met de kerst! Je nam de tijd voor ons en het resultaat is er dan ook naar. Groetjes, Belinda, Paloma, Nellie.

 2. Gisteren wimperextensions laten zetten bij Alex. Heel mooi gedaan Alex, ben er ook erg blij mee. En ik hoef nu geen mascara meer te gebruiken. heb nog nooit zulke mooie lange wimpers gehad. Hou maar een plaatsje vrij in je agenda voor de volgende keer, want dat wil ik zeker weer laten doen.
  Groetjes Andrea

 3. Vrijdag weer een hot-stone massage gehad het was weer heerlijk ontspannend.
  Goed gedaan Alex en je ziet me wel weer verschijnen.

  Groetjes Diana

 4. Alexandra is de enige die mijn wenkbrauwen mag verven.

  Ik ben altijd zo blij met het resultaat na haar behandeling. Prachtige wenkbrauwen die perfect in vorm zijn.

  Alexandra, Thanks en tot snel weer. Groetjes Andrea

 5. Weer een heerlijke gezichtsbehandeling gehad.
  Was weer geweldig Alex.
  Tot de volgende keer.

 6. Ik kom regelmatig bij Alexandra om mijn wenkbrauwen te laten doen en ben er elke weer heel erg blij mee. Ze doet het heel goed en is ook nog eens heel aardig en attent. Ik kan haar salon van harte aanbevelen

 7. Ik kom nu al jaren bij Alexsandra voor me wimpers en wenkbrauwen en gezicht behandeling echt heerlijk. Ze doet het super goed en het is altijd genieten

Reacties zijn gesloten.