Gezichtsbehandelingen / Facial Treatments

Gezichtsbehandelingen (Facial Treatments) in Amsterdam Noord bij Beautysalon Redlex.

 

Gezichtsbehandeling, Facial Treatment in Amsterdam Noord

Gezichtsbehandelingen Facial Treatments in Amsterdam Noord

Iedere huid is uniek en verandert niet alleen door seizoen veranderingen, hormonen en emotionele factoren, maar ook met de jaren.

Een gezonde mooie huid is een kostbaar bezit. Om haar in topconditie te krijgen en te behouden is een goede verzorging nodig. Niet alleen door een regelmatig bezoek aan onze beautysalon, maar ook zeer zeker door een goede huidverzorging thuis! Wij werken met succesvolle en revolutionaire producten van CLARENA en steven naar een gezonde mooie huid.

Wanneer je onze salon voor het eerst bezoekt, zullen we extra tijd inplannen voor een intake/huidanalyse met als doel kennis te maken en meer te weten te komen over jouw huid en de dagelijkse verzorging die je hanteert.
Hierdoor krijgen wij een goed beeld van je huidtype en huidconditie en kunnen wij vaststellen welke producten hier het best bij aansluiten. Tevens bepalen we samen het doel van de behandeling.

Op basis van deze onderdelen bepalen we het behandelplan, de meest geschikte behandeling. Bij ieder nieuw bezoek herhalen we de analyse om rekening te houden met de eventueel gewijzigde conditie van de huid of bijvoorbeeld wisseling van het seizoen.

Na een gezichtsbehandeling geven wij je een advies hoe je jouw huid thuis het beste kunt verzorgen en met welke producten. De producten van CLARENA voor thuisverzorging zijn bij ons in de salon aan te schaffen/te bestellen.

Gezichtsbehandelingen:

De tarieven voor onderstaand behandelaanbod kunt u hier vinden.

• Luxe: 75 min
– Reiniging
– Huidanalyse
– Dieptereiniging/peeling
– Onzuiverheden verwijderen
– Massage van gezicht, hals en decolleté
– Masker
– Serum & crème

• Specials Huidverbetering: 90 minuten
De Specials-behandelingen zijn gericht op huidverbetering.

Na de intake en huidanalyse zal een behandelplan worden gemaakt en kunt u een keuze maken uit een losse behandeling of een kuurverband. De huidverzorgingsproducten worden aangeraden om het gewenste resultaat te bereiken.

Klik op de Specials voor meer informatie.
Caviar & Matrix Line (Anti-Age)
Power Pure Vitamine C Line
White Line
Redless U Line

**Alle gezichtsbehandelingen zijn uit te breiden met diverse extra behandelingen zoals Brow Styling, Lash Lifting, Lash Tint en of onze gezichtsspecials!*


Aanbod:
Gezichtsbehandelingen / Facial Treatments
Microdermabrasie
Lash Lifting / Lash Tint (Wimpers)
Brow Styling (Wenkbrauwen)
Klassieke ontspanningsmassage / Hot Stone massage
Zwangerschapsmassage
Sportmassage