Contact | Routebeschrijving | Voorwaarden

Contact, routebeschrijving, algemene voorwaarden.

Beautysalon Redlex routebeschrijving video (in samenwerking met Redlex Fysiotherapie)


Beautysalon Redlex | Schoonheidssalon | Amsterdam-Noord
Zamenhofstraat 108 (Unit 305) – 3e verdieping
1022 AG – Amsterdam (Noord)

U kunt bij ons met de trap, maar u kunt ook de lift nemen welke zich direct achter de trap bevindt.

Tel 0618207168 (U kunt ons het beste bereiken via whatsapp)
Telefonisch van Ma t/m Za bereikbaar van 12.00 tot 17.00.

Email:beautysalonredlex@hotmail.com

Beautysalon Redlex werkt nauw samen met Redlex Fysio in Amsterdam Noord, en zijn samen gevestigd op één en dezelfde locatie.

[powr-contact-form id=51ca2f6b_1556965541398]


  • Tijdens een behandeling nemen wij de telefoon niet op. In dat geval kunt je een bericht inspreken of ons een mailtje sturen. Wij nemen dan snel contact met je op. Indien wij binnen 24u geen contact met je hebben opgenomen, is jouw bericht waarschijnlijk niet aangekomen en verzoeken wij je vriendelijk om nogmaals contact met ons op te nemen.

  • Betalingen: Je kunt bij ons betalen via de volgende middelen.
    – Contant
    – Per pin
    – Via de app Tikkie (Dient echter wel direct na afloop uitgevoerd te worden)

  • Het meebrengen van huisdieren is bij ons niet toegestaan.

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer

Metro
Vanaf Centraal Station kun je metro 52 (de Noord/Zuidlijn) nemen (richting Noord) en uitstappen op station Noorderpark. Vanaf daar is het ca. 10 minuten (1000 meter) lopen naar Redlex Fysio. Wij zijn gevestigd in het gebouw op de zamenhofstraat 108″. Eenmaal voor het gebouw neemt u de hoofdingang. Vervolgens neemt u de lift of de trap naar de derde verdieping. De salon bevindt zich in Unit 305.

Met de fiets of lopend vanaf Amsterdam Centraal Station
Neem aan de achterkant van het Centraal Station de pont richting IJ-plein (deze is gratis). Volg vanaf daar de weg (Meeuwenlaan) tot en met de rotonde (fietsen circa 5 minuten, lopen circa 20 minuten). Sla daar rechtsaf op de Johan van Hasseltweg. Fiets door totdat u de pond tegenkomt, en fiets met de bocht mee.
Vervolgens neemt u na +- 50m de eerste straat linksaf. U komt dan op de Zamenhofstraat terecht. Wij zijn gevestigd in het gebouw op de Zamenhofstraat 108″. Eenmaal voor het gebouw neemt u de hoofdingang. Vervolgens neemt u de lift of de trap naar de derde verdieping. De salon bevindt zich in Unit 305.

Met de auto binnen Amsterdam
Vanaf Amsterdam Centrum is het de eerste afslag na de IJ-tunnel. Bij de stoplichten links afslaan. Over de rotonde rechtdoor rijd u de Johan van Hasseltweg weg op en na circa 500 meter bevind zich het pondje, waar u met de bocht mee kunt rijden. Rijd vervolgens 50m rechtdoor en neem de eerste afslag linksaf, waardoor u op de Zamenhofstraat terecht komt. Wij zijn gevestigd in het gebouw op de Zamenhofstraat 108. Eenmaal voor het gebouw neemt u de hoofdingang. Vervolgens neemt u de lift of de trap naar de derde verdieping. De salon bevindt zich in Unit 305!

Met de auto buiten Amsterdam
Neem afslag S118 of S116. Bij de stoplichten links afslaan. Over de rotonde rechtdoor en na circa 500 meter bevind zicht het pondje, waar u met de bocht mee kunt rijden. Rijd vervolgens 50m rechtdoor en neem de eerste afslag linksaf, waardoor u op de Zamenhofstraat terecht komt. Wij zijn gevestigd in het gebouw op de Zamenhofstraat 108. Eenmaal voor het gebouw neemt u de hoofdingang. Vervolgens neemt u de lift of de trap naar de derde verdieping. De salon bevindt zich in Unit 305!

Let op: waar kun je parkeren?
Parkeren aan de Zamenhofstraat 108 is helaas tot 19.00 niet gratis en zijn de tarieven hiervan +/- € 1,40 per uur. Zie het kaartje onderaan deze pagina voor een overzicht van waar je wél gratis kunt parkeren. Je kunt je navigatie instellen op de Zamenhofstraat of op het kruispunt tussen de Leeuwarderweg en de Nieuwendammerdijk. Dit is het grensgebied van betaald naar onbetaald parkeren, dus controleer goed of je in de gratis zone zit.

Parkeren op ons terrein is helaas niet toegestaan
Op ons terrein is het helaas niet toegestaan om te parkeren.
De beschikbare parkeerplaatsen zijn allen toegewezen aan de omliggende bedrijven welke zich in het pand bevinden. Helaas is er een wegsleepregeling van kracht.
In de avond zijn de omliggende bedrijven zo goed als gesloten en kunt u na 17.00 wel parkeren op ons terrein mits er plek beschikbaar is.