Contact | Routebeschrijving | Voorwaarden

Contact, routebeschrijving, algemene voorwaarden.

Beautysalon Redlex routebeschrijving video (in samenwerking met Redlex Fysiotherapie)

Beautysalon Redlex | Schoonheidssalon | Amsterdam-Noord
Johan van Hasseltweg 39p
1021 KN Amsterdam (Noord)
Tel 0618207168 (U kunt ons het beste bereiken via whatsapp)
Telefonisch van Ma t/m Za bereikbaar van 12.00 tot 17.00.

Email:beautysalonredlex@hotmail.com

Beautysalon Redlex werkt nauw samen met Redlex Fysio in Amsterdam Noord, en zijn samen gevestigd op één en dezelfde locatie.

Let op: Gelieve onze hygiëne maatregelen door te lezen voordat je een afspraak maakt. Wij dienen deze te handhaven wegens de huidige corona crisis.

[powr-contact-form id=51ca2f6b_1556965541398]


  • Tijdens een behandeling nemen wij de telefoon niet op. In dat geval kunt je een bericht inspreken of ons een mailtje sturen. Wij nemen dan snel contact met je op. Indien wij binnen 24u geen contact met je hebben opgenomen, is jouw bericht waarschijnlijk niet aangekomen en verzoeken wij je vriendelijk om nogmaals contact met ons op te nemen.

  • Betalingen: Je kunt bij ons betalen via de volgende middelen.
    – Contant
    – Per pin
    – Via de app Tikkie (Dient echter wel direct na afloop uitgevoerd te worden)

  • Het meebrengen van huisdieren is bij ons niet toegestaan.

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer

Metro
Vanaf Centraal Station kun je metro 52 (de Noord/Zuidlijn) nemen (richting Noord) en uitstappen op station Noorderpark. Vanaf daar is het ca. 10 minuten (750 meter) lopen naar Beautysalon Redlex. Wij zijn gevestigd in het gebouw genaamd ” Op Zeezand”. Eenmaal voor het gebouw neem je niet de grote glazen hoofdingang. Onze ingang bevindt zich namelijk aan de achterkant van het gebouw. Vanuit de voorzijde ga je links om het gebouw de hoek om en vervolgens weer de volgende hoek rechts om. Stukje rechtdoor lopen en dan zie je rechts aan je hand een raam en deur; deze deur is onze ingang!

Met de fiets of lopend vanaf Amsterdam Centraal Station
Neem aan de achterkant van het Centraal Station de pont richting IJ-plein (deze is gratis). Volg vanaf daar de weg (Meeuwenlaan) tot en met de rotonde (fietsen circa 5 minuten, lopen circa 20 minuten). Sla daar rechtsaf op de Johan van Hasseltweg. Na circa 500 meter bevindt Beautysalon Redlex zich aan je rechterkant in het gebouw genaamd ” Op Zeezand”. Eenmaal voor het gebouw 

Met de auto binnen Amsterdam
Vanaf Amsterdam Centrum is het de eerste afslag na de IJ-tunnel. Bij de stoplichten links afslaan. Over de rotonde rechtdoor rijd je de Johan van Hasseltweg weg op en na circa 500 meter bevindt Beautysalon Redlex zich aan je rechterkant in het gebouw genaamd ” Op Zeezand”. Eenmaal voor het gebouw neem je niet de grote glazen hoofdingang. Onze ingang bevindt zich namelijk aan de achterkant van het gebouw. Vanuit de voorzijde ga je links om het gebouw de hoek om en vervolgens weer de volgende hoek rechts om. Stukje rechtdoor lopen en dan zie je rechts aan je hand een raam en deur; deze deur is onze ingang!

Met de auto buiten Amsterdam
Neem afslag S118 of S116. Bij de stoplichten links afslaan. Over de rotonde rechtdoor en na circa 500 meter bevindt Beautysalon Redlex zich aan je rechterkant in het gebouw genaamd ” Op Zeezand”. Eenmaal voor het gebouw neem je niet de grote glazen hoofdingang. Onze ingang bevindt zich namelijk aan de achterkant van het gebouw. Vanuit de voorzijde ga je links om het gebouw de hoek om en vervolgens weer de volgende hoek rechts om. Stukje rechtdoor lopen en dan zie je rechts aan je hand een raam en deur; deze deur is onze ingang!

Let op: waar kun je parkeren?
Parkeren aan de Johan van Hasseltweg is helaas tot 19.00 niet gratis en zijn de tarieven hiervan +/- € 1,40 per uur. Zie het kaartje onderaan deze pagina voor een overzicht van waar je wél gratis kunt parkeren. Je kunt je navigatie instellen op de Zamenhofstraat of op het kruispunt tussen de Leeuwarderweg en de Nieuwendammerdijk. Dit is het grensgebied van betaald naar onbetaald parkeren, dus controleer goed of je in de gratis zone zit.

Parkeren op ons terrein (GRATIS)
Op ons terrein zijn overdag ook enkele gratis parkeerplekken beschikbaar.
Vraag van tevoren op welke plek je eventueel kunt parkeren. In de avond op vrijdag zijn wij ook geopend en kun je gratis op ons terrein parkeren wegens de afgenomen parkeer drukte op het terrein.