Zwangerschapsmassage

Voor zwangerschapsmassage in Amsterdam Noord bent je bij Beautysalon Redlex aan het juiste adres. Ben je in verwachting en voel je je lichamelijk en mentaal gespannen, vermoeid en gestrest? Laat je dan verwennen met een zwangerschapsmassage bij Beautysalon Redlex in Amsterdam Noord.


In verwachting zijn is spannend voor zowel jezelf als je partner. Het brengt vele veranderingen in je leven, maar vooral in je lijf. Van nature bereid je lijf zich zo goed mogelijk voor om je kindje te voorzien in voeding, warmte en doorbloeding. Ook past je lichaam zich aan voor de bevalling.

Deze voorbereiding zorgt voor hormonale, metabole, mentale en fysieke veranderingen in uw lichaam, welke soms even te veel voor u kunnen zijn. Denk hierbij aan vermoeide rug en bilspieren welke 9 maanden lang hard werken om het extra gewicht te dragen omdat het zwaartepunt verandert. Maar vergeet ook niet de andere lichaamsdelen en de algehele vermoeidheid en stress wat het met zich mee brengt.

Een zwangerschapsmassage bij Beautysalon Redlex zorgt voor het ontspannen van je spieren en bovendien voor algehele ontspanning. Uiteraard passen wij onze massage naar jouw wensen en voorkeurshouding aan en wordt de massage rustig uitgevoerd om overprikkeling te voorkomen voor zowel jou en jouw kindje!

De zwangerschapsmassage is niet alleen geschikt voor tijdens je zwangerschap, maar zeer zeker ook aan te raden na je bevalling (4 weken na je bevalling, 6 weken na keizersnede).

Na een zwangerschapsmassage voelt je je weer ontspannen en energie vol!
Boek nu een afspraak en laat je verwennen met een zwangerschapsmassage.

Tarieven zwangerschapsmassage
De tarieven van onze massagevormen kunt u hier vinden.

Aanbod:
Gezichtsbehandelingen / Facial Treatments
Microdermabrasie
Lash Lifting / Lash Tint (Wimpers)
Brow Styling (Wenkbrauwen)
Klassieke ontspanningsmassage / Hot Stone massage
Zwangerschapsmassage
Sportmassage