Microdermabrasie

Microdermabrasie in Amsterdam Noord bij Beautysalon Redlex

Microdermabrasie in Amsterdam Noord bij Beautysalon Redlex

Microdermabrasie in Amsterdam Noord bij Beautysalon Redlex

Diamant microdermabrasie voor een gladde en gezonde huid.

Diamant microdermabrasie is een niet-operatieve diepe huidpeeling, om de conditie van de huid pijnloos en zonder allergische reacties zichtbaar te verbeteren. Met behulp van steriele diamanten kopjes worden de bovenste huidcellen verwijderd. Tegelijkertijd worden de dode huidcellen en het vuil afgezogen door een vacuümtechniek, die tevens de doorbloeding en aanmaak van collageen stimuleert. Hierdoor vernieuwt de huid zichzelf en wordt het verouderingsproces vertraagd. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid heeft na een diamant microdermabrasie behandeling een fors verhoogde opname capaciteit voor werkstoffen. De opname van werkstoffen na een diamant microdermabrasie is vele male hoger dan normaal.

Indicaties:
– Photo-aging (door de zon beschadigde huid)
– Grauwe/doffe huid (Verbetering van de doorbloeding)
– Fijne lijntjes
– Grove poriën
– Hyperpigmentatie (epidermaal)
– Oppervlakkige (acne)littekens
– Acne vulgaris (=gewone acne, geen pustels/papula)
– Vermindering van mee-eters
– Vette huid
– Dikke huid
– Verbetering van de algehele gezondheid van de huid

Na de behandeling
Direct na de eerste behandeling merk je dat de huid zacht en strak aanvoelt en een stralender en gezondere teint heeft. Door een aantal diamant microdermabrasie behandelingen in een kuur te doen, zal de conditie van de huid verbeteren. Diamant microdermabrasie is een intensieve maar pijnloze behandeling. De meeste klanten verdragen de behandeling zeer goed. Er kan een prikkelend/tintelend en/of warm gevoel worden waargenomen. Na de behandeling kan de huid iets trekkerig en droog aanvoelen en enige roodheid vertonen. Tot een week na de behandeling dienen warmtebehandelingen, zoals directe blootstelling aan zon, zonnebank, sauna, heet water, intensief sporten en zwemmen te worden vermeden. Immers de huid is kwetsbaarder dan normaal doordat het bovenste beschermende huidlaagje weg is. Dus voorzichtigheid is geboden. Gebruik een UV filter en gebruik de eerste 24 uur na de behandeling geen make-up.

Contra-indicaties
Microdermabrasie is niet geschikt voor mensen met een van de volgende condities:
– Psoriasis
– Huidkanker
– Keloïd
– Open wonden
– Diabetes
– Rosacea
– Ernstige acne (pustels/papula)
– Auto-immuun afwijkingen
– Actieve eczeem
– Heftige couperose
– Infecties zoals koortslip, gordelroos
– Schimmels
– Brandwonden/zonverbrande huid
– Voor/na een diepe chemische peeling
– Recente operatie (6 maanden)
– Vitamine A medicatie (Isotretinoine/Roaccutane; minimiaal 9 maanden gestopt zijn)
– Zwangerschap/borstvoeding

Wanneer worden de resultaten zichtbaar?
Waarschijnlijk zul je direct na de eerste behandeling al verbeteringen in de structuur en het uiterlijk van de huid waarnemen. Voor een optimaal resultaat wordt echter aangeraden de behandeling in kuurverband (1 x in de 14 dagen) toe te passen. Afhankelijk van het te behandelen huidtype en het doel van de kuur kan bij benadering het aantal behandelingen worden vastgesteld. Over het algemeen ziet de huid er na 4 behandelingen al een heel stuk zachter, gladder en gezonder uit. Maar grote veranderingen (zoals bijvoorbeeld bij vermindering van fijne lijntjes en acne littekens) worden vaak pas na 6 tot 10 behandelingen zichtbaar. Dit alles is natuurlijk mede afhankelijk van het regeneratievermogen van de huid en van de manier waarop de huid thuis dagelijks verzorgd zal worden.

De behandeling
Voor de behandeling vindt er een intake plaats. Er wordt samen besproken en bekeken of jouw huid geschikt is voor diamant microdermabrasie. Er wordt u uitgelegd wat de diamant microdermabrasie inhoudt en wat je mag verwachten.

– Diamant microdermabrasie: 60 min (65 euro)
– Intake
– Reiniging
– Huidanalyse
– Dieptereiniging/peeling
– Diamant microdermabrasie
– Masker
– Serum & crème

Het is ook mogelijk om een diamant microdermabrasie sessie toe te voegen aan een Luxe of Specials gezichtsbehandeling. De meerprijs is dan 35 euro naast de kosten van de gezichtsbehandeling. Reken dan op een half uur langere behandeling.

Tarieven
Wilt u weten wat de kosten zijn van onze Microdermabrasie behandeling?

Neem dan een kijkje bij onze tarieven. 


Aanbod:
Gezichtsbehandelingen / Facial Treatments
Microdermabrasie
Lash Lifting / Lash Tint (Wimpers)
Brow Styling (Wenkbrauwen)
Klassieke ontspanningsmassage / Hot Stone massage
Zwangerschapsmassage
Sportmassage