Sportmassage Amsterdam Noord

Sportmassage in Amsterdam Noord
Voor een goede gezondheid is ontspanning een groot onderdeel.
Fysiek en geestelijk vragen wij dagelijks veel van ons lichaam.
Of je nou een topsporter bent of dagelijks achter een bureau zit.
Mentale stress heeft invloed op het lichaam en overbelasting van het lichaam heeft weer invloed op de geestelijke welzijn. Het is allemaal met elkaar verbonden.

Spierpijn en of lichamelijke klachten kunnen wij krijgen van overbelasting, een verkeerde beweging, stress, of een verkeerde houding. Ook zijn er natuurlijk andere redenen. Soms kan het erg lang duren voordat je van deze klachten bent verlost. Door het aanpassen van je houding, en/of het aanpassen van de intensiteit van je training of werkschema, heb je al een positieve invloed op het beloop van de huidige klachten en op eventuele toekomstige klachten. Loop je echter al een hele poos met klachten rond, zoals spierpijn, knopen in je spieren, blessures? Dan kunt je dit het beste laten behandelen door een sportmasseur.

Blessures die zich voor, tijdens of na het sporten kunnen voordoen zijn te voorkomen door massagebehandelingen. Deze massage is vooral gericht op blessure preventie en pijnverlichting. Door sportmassage in je trainingsschema toe te passen neemt het risico op blessures aanzienlijk af en nemen je prestaties toe!

Heb je binnenkort een wedstrijd of moet je presteren, dan kunnen wij activerende massages toepassen waarbij de spieren actief worden gemaakt. Dit is mogelijk tussen de trainingen in, of vlak voor een wedstrijd. Echter kunnen wij de spieren ook laten ontspannen (sederende massage) als deze verzuurd zijn of gespannen wat niet bevorderlijk is voor je prestatievermogen.

Sportmassage is er dus voor de sporter, maar ook voor de niet sporter!


Sportmassage / Behandeling
Er is keuze uit een behandeling van 30, 60 of 90 min.
Zie hier de tarieven.


CONTACT
De sportmassages worden verzorgd door RJC Valk
fysiotherapeut bij Redlex Fysio (Partner van Beautysalon Redlex)

Mail voor een afspraak naar: redlexfysio@gmail.com
of Tel 0610212647 – www.redlexfysio.nl

Aanbod:
Gezichtsbehandelingen / Facial Treatments
Microdermabrasie
Lash Lifting / Lash Tint (Wimpers)
Brow Styling (Wenkbrauwen)
Klassieke ontspanningsmassage / Hot Stone massage
Zwangerschapsmassage
Sportmassage